Tanssia neljässä suunnassa – liikkumisen taikaa

Thank you to Paulina, for sharing thoughts on my work….

Liinanblogi

Shamaanikonferenssi, 3. aamupäivä

Ekstaattisen tanssin ja meditaation ohjaaja Caroline Carey on yhdistänyt shamanismia ja tanssiterapiaa niin, että eritystä huomiota kiinnitetään tanssin yksilöllisyyteen, aitouteen ja hellävaraisuuteen (gentleness).

Tämän konferenssin teema Dancing with the Four Directions kirkastuu viimeistään workshopissa Creature Unveiled – Alchemy of Movement (Ihmisolento paljaana – liikkeen taikuus).

Aluksi istutaan lattialla piirissä ja rummutetaan yhdessä. Joilla ei ole rumpua, kuuntelevat tai sävyttävät rummutusta helistimellä, jos sellainen sattuu olemaan mukana. Caroline ohjaa tanssin maailmaan. Sitten aloitetaan.

Luihin ja ytimiin vaikuttava musiikki tulee korkealuokkaisista äänentoistolaitteista. Suuret kaiuttimet salin kahdessa nurkassa varmistavat laadun. Musiikki on monipuolista ja sen tunnelma vaihtelee noin parin tunnin workshopin aikana. Aluksi heiluttelemme itseämme varovaisesti ja vilkuilemme ympärille, miten muut liikkuvat.

Tempo ja voluumi kasvavat ja tanssi voimistuu. Melkein kaikki alkavat liikkua rivakammin. Caroline kuitenkin muistuttaa… kuunnelkaa kehoanne hellästi ja kunnioittavasti, antakaa kehon lempeästi kuljettaa tanssia.

Minulla menee taas yli äyräiden. Tanssin niin vimmatusti, että hiki virtaa noroina ja naama on punainen kuin juuri saunasta tullessa. Tätä on…

View original post 354 more words

About Caroline Carey

Caroline, born in 1960, grew up with a love for the wild, for nature, for animals and to dance. She wrote poetry and stories, created theater and explored the art of ritual of which she always held a fascination for. Not being of the academic type and being passionate about mystery, immagination and myth, she chose to spend her time alone with her many animals and the passion she had for ecstatic dance whether indoors or in nature. Her imagination was as wild as her life-style and by adapting the religious education insisted on by her family, she was able to recognise her own innate connection to Spirit and the spirit guides she became strongly connected to. Mothering her six, (now adult) children, Caroline has learnt the art of play, creativity, story telling and the deep surrender and unconditional love that motherhood bestows upon us.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s